Антон Карнаух: Радує, що кожного сезону збільшується кількість учасників голосування в конкурсі «Спортивна гордість Запоріжжя»

Ініціатор проведення регіональної премії «Спортивна гордість Запоріжжя» голова Асоціації спортивних організацій Антон Карнаух , дав коментар представникам ЗМІ, після ІІІ церемонії нагородження, на якій відзначили кращих спортсменів літнього сезону.

— Третій конкурс «Спортивна гордість Запоріжжя» особисто мені запам’ятався тим, що в номінації були спортсмени від 13, до понад 70 років! І всі ці люди яскраві, цікаві, фанати своєї справи, як то кажуть від пелюшок, до поважного віку. Радує, що кожного сезону збільшується кількість учасників голосування, що таким чином ми привертаємо увагу до спорту все нових і нових людей. Цього разу в голосування взяли участь понад 8 тисяч респондентів, а за три церемонії вже 22 тисячі! Цього разу вирішили преміювати не лише переможців конкурсу, заохочувальними преміями відзначили також тих номінантів, які вийшли в фінальну трійку. Наші можливості напряму залежать від наших партнерів, чому цього разу ми зуміли відзначити більшу кількість людей? Бо до нас доєднався новий потужний партнер – Громадська організація «Вір у Себе». Її керівник, Денис Плигун, ця людина дійсно заряджена позитивом і чудовими думками, стосовно розвитку та популяризацію спорту. Тому у нас з’явилася можливість відзначити кожного, хто був тут присутній. Переконаний кожен хто присутній сьогодні тут – це вже видатний спортсмен, і гордість Запорізького краю!, — зазначив Антон Карнаух

 

З іменами переможців ІІІ конкурсу «Спортивна гордість Запоріжжя» можна познайомитися за ПОСИЛАННЯМ