Катерина Климюк завтра бігтиме змішану естафету на чемпіонаті світу

 

Сьогодні у Катарі відбулася передзмагальна розминка естафетної збірної України, напередодні  кваліфікації змішаної естафети 4х400 м, яка відбудеться на чемпіонаті світу завтра, 28 вересня. За результатами тренування був остаточно затверджений склад команди, яка завтра вийде на старт. Як повідомив Заслужений тренер України, старший тренер збірної України зі спринту Костянтин Михайлович Рурак, мікст-естафету наша команда бігтиме в наступному складі та порядку: Данило Даниленко, Тетяна Мельник, Катерина Климюк, Олексій Поздняков. Запасні: Дмиро Бікулов, Бризгина.

Початок кваліфікації завтра о 20.00. Україна виступає у першому забігу разом з командами Бахрейну, Франції, Чехії, США, Ямайки, Великобританії та Канади.

Спостерігати за виступом українців можна буде в прямій трансляції на офіційному каналі IAAF

Нагадаємо, також обидві представниці Федерації легкої атлетики Запорізької області  — Катерина Климюк та Анастасія Бризгіна, претендують на участь в жіночій естафеті 4х400 м. Остаточний склад основного квартету тренерський штаб збірної України оголосить пізніше. Кваліфікація у цьому виді відбудеться 5 жовтня.

 

Федерація легкої атлетики Запорізької області