Запорізька стрибунка Єлизавета Бабій кваліфікувалася у фінал молодіжного чемпіонату Європи

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Сьогодні у шведському Євле стартував чемпіонат Європи з легкої атлетики серед молоді до 23 років. Федерацію легкої атлетики Запорізької області на континентальній першості представляє троє спортсменок – Вікторія Ратнікова (біг 100 та 200 м),  Анастасія Бризгіна (біг 400м, естафета 4х400 м) Єлизавета Бабій (потрійний стрибок).

Вікторія сьогодні стартувала в кваліфікації на 100-метрівці. Показавши шостий результат в своєму забігу 12.07 сек, Ратнікова нажаль до півфіналу не пройшла. Хоча з таким же часом кваліфікувалася до наступного раунду інша спортсменка, яка була третьою у своєму забігу.

 

Інша запоріжанка Єлизавета Бабій чудово виступила в кваліфікаційному раунді у секторі потрійного стрибка. Спортсменка показала кращий результат сезону —  13 м 13 см , і пройшла  до фіналу континентальної першості! Змагання відбудуться завтра, старт о 19.50.

 

Також завтра вболіваємо за Вікторію Ратнікову, яка стартує у кваліфікації на 200-метрівці та Анастасію Бризгіну, яка кваліфікуватиметься на дистанції 400 м.

 

Федерація легкої атлетики Запорізької області