Парвіз Насібов став восьмим на чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби

 

У Бухаресті відбувся чемпіонат Європи з боротьби. У змаганнях з греко-римської боротьби збірна України посіла шосте місце. Бали нашій команді  принесли Жан Беленюк (золото — 25 балів), Ленур Теміров (бронза — 15 балів), Владислав Коростельов (7 місце — 8 балів), Микола Крисов (7 місце — 8 балів), Парвіз Насібов (8 місце — 6 балів).

Парвіз провів три поєдинки у ваговій категорії 67 кг. На стадії кваліфікацї розібрався з румуном Alexandru SOLOMON 4 – 1. На стадії 1/8 був сильнішим за угорця Mate KRASZNAI 3 – 0. А у чвертьфіналі поступився грузину Sachino DAVITAIA 1-2.

 

 

У ваговій категорії 77 кг  представляв Україну ще один запоріжець – Микола Дараган. У кваліфікації один з найдосвідченіших членів збірної України був сильнішим за суперника з Фінляндії LIPASTI Matias Olavi Iisakki 6 – 5. А от на стадії 1/8  Миколі дістався «непрохідний» суперник – дворазовий чемпіон Олімпійських Ігор, дворазовий чемпіон світу триразовий чемпіон Європи, росіянин Роман Власов. Опонент був сильнішим за нашого борця 9 – 0, а згодом поклав до своєї колекції четверте золото чемпіонату Європи. У втішному турнірі Миколі Дарагану теж не пощастило, програвши хорвату  Bozo STARCEVIC 1 – 6, він посів 12 місце .

 

 

«ЗА!спорт»