Молоді запорізькі легкоатлети закрили зимовий сезон у столиці

У в манежі київської ШВСМ відбувся чемпіонат України з легкоатлетичного двоєборства у приміщенні, серед ДЮСШ та СДЮШОР. Змагання серед спортсменів  2004-2005 р.н. зібрали рекордну кількість учасників – близько 900 – з усіх куточків країни.

Запорізьку область представила команда з 14 спортсменів – вихованців СДЮШОР «Металург», ДЮСШ№10, а також шкіл легкої атлетики Енергодара і Полог.

Двом вихованцям федерації легкої атлетики Запорізької області вдалося потрапити до топ-10 національних змагань.

У двоєборстві серед юнаків біг 60м +200 м четверте місце посів Геннадій Макшанцев (СДЮШОР «Металург», тренер Новицький А., Іванисов П.М.). Геннадій виграв свої забіги на обох дистанціях – 60-метрівку пробіг за 7.53 сек, а на 200-метрівці показав результат 24.16 сек.

Серед дівчат у цьому ж виді двоєборства, восьме місце посіла Анна Гордіюк (СДЮШОР «Металург», тренери Борисенко В.В., Борисенко О.І.) результати спортсменки: 60 м — 8.26 сек, 200 м — 27.53 сек.

Також відзначимо 13 місце Марини Балаховцевої (СДЮШОР «Металург», тренери Борисенко В.В., Борисенко О.І.)  у двоєборстві 60м + ядро. З результатами  8.96 сек біг,   9.22м – штовхання ядра.

Та 14-ту позицію  Дар’ї Стрельнікової (СДЮШОР «Металург», тренери Борисенко В.В., Борисенко О.І.)  у двоєборстві 60м з/б + 400м, результати спортсменки — 11.37  та, 1:16.31 відповідно.

 

  • В такому віці ще важко визначитися, хто ти є в легкій атлетиці, чого хочеш досягти і в якому виді. І зараз, виставляючи цих дітлахів у найнесподіваніших поєднаннях – хтось біжить та стрибає, хтось біжить та метає, тощо, тренери мають можливість побачити, до чого їхні підопічні більш схильні, — розповів президент ФЛА м. Києва Віктор Грінюк.

 

Зазначимо, що це був заключний старт зимового сезону для запорізьких представників «королеви спорту». Вже 13 квітня спортсмени відкриють сезон змагань на відкритому повітрі – обласними змаганнями, що відбудуться на стадіоні СК «Мотор-Січ».

 

Федерація легкої атлетики Запорізької області