Запорізькі борці здобули вісім медалей на ІІ етапі Всеукраїнських ігор з єдиноборств серед школярів «Combat Games»

 

Двадцять запорізьких борців взяли участь у ІІ етапі змагань з вільної та греко-римської боротьби Всеукраїнських ігор з єдиноборств серед школярів «Combat Games», що проходили 17 лютого на килимах  Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного. Більше 400 юнаків та дівчат 2004-2006 років народження сперечалися за право вийти до наступного етапу змагань, де розігруватимуть путівки на Всесвітні «Combat Games».

Запорізькій команді, під керівництвом Геннадія Васильовича Кирпиньова, вдалося вибороти вісім нагород, що гарантувало спортсменам вихід до вирішального Всеукраїнського етапу.

Переможцем у ваговій категорії 68 кг став Ярослав Лисняк з Бердянська. Друге місце у вазі 36 кг виборола  Анастасія Мартиненко з Токмака. Третіми у своїх вагових категоріях стали токмацькі борці Оксана Моісеєнко (39 кг), Богдана Лазоришинець (58 кг),  Діана Осипенко (42 кг) та Давид Бескутський (52 кг); а також вихованки Кам’янко-Дніпровської ДЮСШ Катерина Остапенко (50 кг) та Дар’я Полякова (62 кг).

Вже 27-28 лютого у Києві відбудеться заключний національний тур «Combat Games». Там спортсмени, які посіли призові місця на попередньому етапі, розіграють місця у збірній України, що представить нашу країну на Всесвітніх Іграх єдиноборств серед школярів 16-21 червня у Будапешті.

 

Запорізьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ