“Інтерхім” бере реванш у “Козачки-КПУ”

 

Звітний матч у “Юності” став повною протилежністю грі в четвер. Вже за підсумками першої чверті одеситки відірвалися на 11 очок.

Значну частину балів гості заробили зі штрафних. “Козачки” ж, окрім того, що колекціонували фоли, не могли намацати кидок. Натомість опонентки виглядали цілком упевнено, як у реалізації моментів, так і в створенні комбінацій. Особливо вразила швидка та розумна гра в пас. У цьому поєдинку підопічні Ірини Щипакіної назбирали 24 результативні передачі. Це додатково сприяло красі та динаміці їхніх атак. Часом господарки відповідали триочковими, але не встигали повертатися в захист для запобіганню стрімких ривків опоненток. “Інтерхім”, демонструючи швидкісний баскетбол, користувався моментом і нарощував перевагу.

Переможець був де-факто відомий уже в середині третьої чверті. Відставання “КПУ” на 23 пункти за умов зібраної командної гри Одеси було майже вирок. А враховуючи, що влучність запоріжанок в останній 10-хвилинці так і не покращилась – кінцевий результат цілком логічний – 52:77. Наступний матч БК “Козачка-КПУ” проведе 27 січня з “Вінницькими блискавками”.

Коментар головного тренера БК “Інтерхім-СДЮШОР” Ірини Щипакіної

— У попередній зустрічі мої підопічні припустилися помилки, думаючи, що перемогу можна здобути, не докладаючи зусиль. У “Козачки” ж пішов кидок та загалом добре склалася гра. Сьогодні в запоріжанок багато чого не виходило. Чимало промахів з-під кільця. Ми зі свого боку боролися за кожне підбирання. Не розслаблялися ні на мить. Тому і перемогли.

 

Жіноча Суперліга.

БК “Козачка-КПУ” – “Інтерхім-СДЮШОР” – 52:77 (8-19, 23-25, 8-17, 13-16)

БК “Козачка-КПУ”: Черненко (12 + 10 підбирань + 5 втрат), Стрілько (11 + 9 підбирань), Сівакова (11 + 2 підбирання + 3 втрати), Ель Хажмир (9 + 4 підбирання + 3 втрати), Тихонова (5 + 5 підбирань + 5 передач), Ковалевська (2 + 4 підбирання), Штура (2 + 3 підбирання)

“Інтерхім-СДЮШОР”: Глєбова (19 + 10 підбирань + 2 передачі), Бондар (15 + 5 підбирань + 6 передач + 4 втрати + 4 перехоплення), Колібабчук (13 + 2 підбирання), Лиходід (11 + 12 підбирань + 7 передач + 4 втрати), Бондарюк (11 + 4 підбирання), Сергеєва (6 + 7 підбирань + 6 передач), Бакал (2 + 2 підбирання)

 

Прес-служба БК “Козачка-КПУ”