Запоріжці знов передують на звання «Героїв спортивного року»

 

Національний олімпійський комітет України спільно з Міністерством молоді та спорту України на початку кожного року традиційно проводить Всеукраїнську урочисту церемонію нагородження «Герої спортивного року». Став відомим список претендентів на почесне звання за підсумками 2018 року. Тішить те, що є в ньому і запорізькі спортсмени!

Так в категорії «Найкраща команда року (збірна)» претендують на перемогу четверо  запоріжців. Веслувальник Олександр Надтока, у складі парної четвірки (у складі Івана Довгодька, Дмитра Міхая, Сергія Гриня), за бронзу чемпіонату Європи з академічного веслування. А дзюдоїсти Марія Скора, Галина Тарасова , Віталій Шепель у складі збірної України – за бронзові медалі командного чемпіонату Європи з дзюдо.

В номінації «Олімпійська надія України» вболіваємо за запоріжця Михайла Кохана, який наразі захищає честь Дніпра. 2018-го спортсмен став чемпіоном ІІІ Юнацьких Олімпійських ігор з метання молота та  чемпіоном  Європи U18, встановивши при цьому новий рекорд змагань.

Визначати переможців будуть за допомогою голосування серед експертних груп. А урочиста церемонія нагородження має відбудитися на початку квітня.

 

«ЗА!спорт»