Гравці запорізького «Металурга» – у списку кращих туру

Одразу двоє гравців нашої команди потрапили до символічної збірної 16-го туру. Відзначено Євгена Корохова і Дмитра Олійника.

Правий захисник – Євген Корохов («Металург»)
З виходом цього гравця правий фланг запоріжців почав домінувати й давати результат. Саме Корохов став безпосереднім співавтором голу Корнєва, який замкнув його подачу чудовим ударом «парашутом», також Євген дуже активно грав на атаку й сам міг забивати у ворота новокаховців. До слова, другий гол, хай і без його безпосередньої участі, також прийшов із цього краю.

Лівий півзахисник – Дмитро Олійник («Металург»)
Матч проти «Енергії» починав ліворуч, але чим далі по ходу гри – тим більше зміщався у центр і навіть на правий край, завдяки чому у запоріжців створювалася кількісна більшість при швидких атаках. Брав участь у першій результативній комбінації (саме він з центру переадресував м’яча на Корохова, навіс якого замкнув Корнєв), а також особисто сам забив другий м’яч, за рахунок індивідуальних дій розметавши суперників. «Злий геній» новокаховців – його гол вирішив долю зустрічі на користь «Металурга» і в першому колі.