Запорізьким класикам не вдалося втрутитися у боротьбу за нагороди чемпіонату світу

У Будапешті завершився чемпіонат світу з боротьби. Де у складі збірної України з греко-римської боротьби, виступали троє представників Запорізької області. Нажаль жодному з наших земляків не вдалося втрутитися в боротьбу за медалі.

 

У вазі 67 кг Денис Дем’янков блискуче стартував в 1/16 з перемоги над дворазовим чемпіоном світу Рю Хансу 4 — 2. Причому взяти гору над корейським борцем вдалося на останніх 15 секундах сутички. Нажаль, продовжити успіх далі не вдалося – в 1/8 Денис зазнав невдачі у поєдинку з азербайджанцем Камраном Маммадовим 3 – 7, і завершив  чемпіонат світу на 15-vу місці.

 

Парвіз Насібов у вазі 72 кг вибув вже після стартового поєдинку, який програв представнику Узбекістану – Араму Варданяну 3 – 4. У підсумковому рейтингу запоріжець 20-й.

У вазі 97 кг Андрій Гладких в 1/16здолав корейського борця Хойчул Чо  4 – 1. А от у наступному колі програв сербу Михайлу Каджалу 0 – 3, і зупинився на 16-й позиції у підсумковому рейтингу світової першості.

 

У командному заліку чемпіонату світу збірна України посіла дев’яте місце – срібло у вазі 87 кг здобув Жан Беленюк. У категорії 63 кг бронзу виборов Ленур Темиров.

 

«ЗА!спорт»