Запорізькі волейболісти стали переможцями міжнародного турніру

 

У білоруському місті Гродно відбувся міжнародний турнір з волейболу пам’яті Олександра та Юрія Сапегів серед юнаків і дівчат 2002 р.н. і молодших. У складі юнацької збірної України U-15  участь у змаганнях взяли двоє запоріжців – вихованці ОДЮСШ та СК «Мотор-Січ»  Микита Онищенко та Дмитро Гладир, нажаль за об’єктивних причин не зміг виїхати на змагання Андрій Касай, розповів наставник волейболістів Дмитро Павлов.

 

Збірна українських хлорці показала чудовий результат – на шляху до фіналу наша команда здолала з сухим рахунком 3:0 обидві команди з Гродно, другу команду з латвійського міста Даугавпілс та збірну Литви U-15. Доля головного трофею вирішувалася у протистоянні «синьо-жовтих» із спортсменами першої команди Даугавпілса. Латвійцям  вдалося виграти в українців один сет, але далі наші юнаки знову перехопили ініціативу й довели матч до перемоги – 3:1, тим самим забезпечивши собі перше місце.

 

Зазначимо, що цей турнір був етапом підготовки до чемпіонату EEVZA, де проходитиме відбір на чемпіонат Європи 2019 року.