Запорізькі волейболісти стали бронзовими призерами міжнародного турніру

 

Угорське місто Капошвар приймало міжнародний волейбольний фестиваль «Інтерспорт», участь в якому взяли вісім команд з Угорщини, Латвії, Литви та України.

Серед українських колективів виступали на міжнародних змаганнях і запоріжці – команда «Мотор» під керівництвом Дмитра Павлова.

На груповому етапі запоріжці виграли у литовської команди 3:0, потім в напруженій боротьбі здолали співвітчизників, команду з української столиці КСЛІ 2003  — 3:2 , та поступилися ДЮСШ міста Рига 1:3.

На стадії плей-офф за вихід до півфіналу «Мотор» зустрівся зі збірною Угорщини. Перший сет видався напруженим через хвилювання, а потім команда заспокоїлася і нав’язала свою гру, здобувши перемогу 3:1. У півфіналі суперником запоріжців став київський спортінтернат КСЛІ 2002. «Мотор» поступився 0:3. Натомість у матчі за бронзу хлопці знов зустрілися з команжою Рини. У затятій боротьбі третє місце з рахунком 3: 1 виборов «Мотор»!

Зазначимо, що весь п’єдестал пошани міжнародного турніру «Інтерспорт» був українським. Золото здобула команда КСЛІ-2002, а срібло – збірна Харкова («Локомотив» та «Юракадемия»).

 

«ЗА!спорт»