Веслувальники ДЮСШ «Локомотив» отримали нове надсучасне обладнання

 

В рамках міської програми оновлення матераільно-технічної бази спортивних шкіл, новий інвентар днями отримали веслувальники ДЮСШ «Локомотив». Школа отримала професійну байдарку-двійку марки «Nelo Cinco», яких в усій Україні лише кілька, а також п’ять новеньких каное для тренувань. Загальна сума подарунка – 250 тисяч гривень.

 

— Емоції просто зашкалюють. Нарешті ми дочекалися своїх човнів, які везли до нас з Португалії, — розпопів директор ДЮСШ «Локомотив» Євген Морозов. — Наприклад, нова байдарка- двійка — найкраща з існуючих на сьогоднішній день. Це другий човен такого рівня, який отримала наша школа, перши був чотиримісний. На ньому наші спортсмени посіли не лише призові місця, а й стали переможцями чемпіонатів України. А сьогодні хлопці, які гребли в тих екіпажах, матимуть можливість виступати в «двійці». Такий якісний інвентар дає мотивацію і тренерам, і самим спортсменам!

 

Зазначимо, що у школі на сьогодні тренується більше сотні дітей. Цього сезону вони неодноразово ставали призерами та переможцями міжнародних змагань. Наразі найбільший успіх ДЮСШ «Локомотив» – срібло Льва Кірпіка на Юнацькому Олімпійському фестивалі 2017 року. Цього року спортсмен вже представляв Україну на чемпіонаті Європи, де зупинився за крок від медалі.

Під час передачі нового інвентаря молодий спортсмен урочисто отримав і посвідчення майстра спорту України.