Запоріжці Попов\Гордєєв стали п’ятими на Світовому турі з пляжного волейболу в Китаї

 

Запорізькі пляжні волейболісти вдало розпочали новий міжнародний сезон. Як ми вже повідомляли, до плей-офф тризіркового світового туру, що проходив в Китаї, пройшли Валентина Давідова\Євгенія Щипкова, Сергій Попов\Ярослав Гордєєв.

 

У другому раунді плей-офф Давідову\Щипкову чекав матч проти китаянок Вонг\Ксуе, з якими на груповому етапі зустрічалася інша українська пара Луніна\Самодай. Але і вдруге господарки змагань вміло використали перевагу домашнього майданчика та здолали наших співвітчизниць на тай-брейку.

 

Основна сітка. Плей-офф. Раунд 2

Davidova\Shchypkova (UKR) – Wang\Xue (CHN) 1-2 (17-21, 21-18, 11-15)

Результат запоріжанок — 9 місце Світового туру 3*, 300 очок та $2000.

 

Сергій Попов та Ярослав Гордєєв у  другому раунді впевнено здолали бразильський дует Оскар\Лусіано. А далі у 1\4 фіналу знову відбулася зустріч двох спортсменів, які раніше разом неодноразово здобували титули на молодіжних чемпіонатах світу та Європи. Сергій Попов та Ярослав Гордєєв зустрілися з російською парою Тарас Мисків\Валерій Самодай. У цікавому та напруженому матчі перемогу, як і на нещодавному Сателліті, здобули росіяни.

 

Основна сітка. Плей-офф. Раунд 2

Popov\Gordieiev (UKR) – Oscar\Luciano (BRA) 2-0 (21-13, 21-18)

Основна сітка. Плей-офф. Раунд 3

Popov\Gordieiev (UKR) — Myskiv\Samoday (RUS) 1-2 (21-14, 18-21, 8-15)

 

У підсумку, новий дует Сергій Попов та Ярослав Гордєєв стали п’ятими на Світовому турі 3* у Ціньчжоу. Приємним бонусом стали зароблені 360 очок та $3000.

 

За матеріалами Volleyball.ua