Запорізькі «білі комірці» зійшлися у ринзі з харківськими, але переможця не визначили

 

30 вересня в Харкові відбувся  турнір з боксу серед любителів «Men in the Ring». Це був завершальний командний турнір, Гранд-Фінал в серії зустрічей міст-учасників національного боксерського шоу «NWBO».  На ринзі зустрічалися команди так званих «білих комірців» — боксерів-любителів, представників різних професій, які не мають досвіду в професійному спорт. Ці люди  прийшли в бокс у дорослому віці, втім захопилися цим спортом на стільки, що наважилися вийти на ринг.

В рамках фіналу відбулося вісім поєдинків між представниками харківського клубу  «Theodoros Boxing Club» та запорізького «Беркута». Честь Запоріжжя відстоювали Валерій Литко, Микола Панасюк, Дмитро Олексєєв, Олександр Расторгуєв, Олександр Курников, Олександр Бичін, Сергій Литвиненко, Вадим Лосєв.

Чоловіки показали хороший бокс, втім виявити сильнішого не вдалося. Зустріч завершилась нічиєю 4:4.

Відзначимо, що рух «білих комірців» активно розвивається в Запоріжжі за ініціативи та підтримки Запорізької міської федерації боксу, на чолі з президентом Володимиром Сосуновським. Запорізькі аматори не лише беруть участь у виїзних зустрічах, а й приймають такі змагання вдома.

 

«ЗА!спорт»