Чемпіонка світу з веслувального марафону Людмила Бабак власним коштом вирушає на світову першість

 

6 — 9 вересня у Villa de Prado (Португалія) проходитиме Чемпіонат Світу з веслувального марафону. Україна має хороші шанси на медаль цих змагань, адже захищати честь країни їде переможниця та призерка чемпіонатів світу, переможниця Кубка світу, неодноразова чемпіонка Європи — Людмила Бабак з Енергодару.

Нажаль фінансування для поїздки спортсменки такого класу на світову першість, у держави не знайшлося. Тож Людмила і її тренер Сергій Снєжко змушені їхати до Португалії власним коштом. Про це Сергій Степанович особисто розповів сайту «ЗА!спорт». До того ж, чемпіонка світу знов виступатиме на орендованому човні. Втім до екстремальних умов виступу спортсменці не звикати – торік на чемпіонаті Європи запоріжцям довелося терміново лагодити орендований човен перед виступом Люди, і навіть на такому каное Бабак зуміла підтвердити статус кращої спортсменки Європи.

На чемпіонат світу до Португалії Людмила Бабак та Сергій Снєжко вирушають вже у вівторок, втім наставник все ще має надію, що до цього часу знайдуться спонсори, які зможуть хоча б частково допомогти з фінансуванням цієї поїздки та орендою каное.

Зв’язатися з тренером можна за допомоги соціальної мережі Facebook або через сторінку нашого сайту, пишіть коментарі під цим матеріалом.

 

«ЗА!спорт»