Стартував продаж абонементів на матчі української баскетбольної суперліги у ПС «Юність»

Запрошуємо всіх любителів баскетболу і жителів м. Запоріжжя на захоплюючі поєдинки баскетбольної Суперліги України воновленому Палаці Спорту «Юність».

Федерація баскетболу України, Федерація баскетболу Запорізької області, баскетбольні клуби БК «Запоріжжя» та БК «Козачка» запрошують вас взяти участь у святі спорту який влаштують для вас наші баскетболісти.

Пропонуємо вам придбати сезонні абонементи на всі ігри баскетбольної Суперліги України, що проводитимуться в ПС «Юність». Матчі команд БК «Козачка» (жінки) і БК «ЗАПОРІЖЖЯ» (чоловіки) відбуватимуться в один день — спочатку жінки, потім чоловіки. Абонементи будуть дійсні на дві гри. Мінімальна кількість ігор кожної з команд — 17, включаючи поєдинки регулярного чемпіонату Суперліги України, стадії плей-офф та Кубку України. У перервах ігр та між матчами жіночої та чоловічої команд вас чекають розважальні шоу спортсменів і артистів, розіграші призів. До послуг бажаючих підкріпитися — точки фастфуда і ресторан, також можна відвідати магазин спортивного атрибутики та інвентарю. Перші ігри регулярного чемпіонату Суперліги серед чоловічих та жіночих команд відбудуться 07 жовтня 2018 року. Остаточні дати і час початку матчів буде повідомлено додатково на афішах і сайтах клубу та ПС «ЮНІСТЬ», а також в соцмережах.

Придбання сезонного абонемента дає право щасливому володареві спостерігати гри баскетбольних команд з обраного самим місця протягом усього сезону і крім цього обіцяє чималий економічний ефект — 20% від вартості квитків придбаних на кожен ігровий день окремо. І це не рахуючи витрат сил та часу.

Придбати сезонні абонементи можна до 25 вересня. Після цієї дати придбання їх стане неможливим. Володарям абонементів з цієї дати до першої календарної гри будуть видані пластикові картки зі штрих-кодом, для вільного проходження у Палац Спорту «Юність» через автоматичні турнікети.