Гандболісти запорізьких клубів зіграють на молодіжному чемпіонаті Європи

 

Десятьох гравців запорізьких гандбольних клубів викликано до складу молодіжної збірної України, для підготовки до Чемпіонату Європи -2018. З 14 по 18 липня команда проведе збори  на олімпській базі у Конча-Заспі, а 19 числа команда Сергія Ярового вилетить до македонського Скоп’є, де з 20 по 29 липня пройде чемпіонат Європи у другому за силою дивізіоні. На груповій стадії чемпіонату Європи Україна у групі «В» зіграє проти збірних Швейцарії, Італії, Великої Британії та Македонії.

 

Приємно, що переважну більшість «молодіжки» склали гравців запорізьких команд. Це шість виконавців «ЗНТУ-ЗАБ»: Олександр Білий, Рудольф Бородай, Владислав Кобзій, Владислав Паровінчак, Антон Петращак, Ігор Скиба. Та четверо представників «ZTR»: Олексій Щербак (ZTR) Владислав Залевський, Іван Бурзак та Денис Тищенко (останній – «ZTR-Буревісник»).

 

Всього у турнірі у Скоп’є візьмуть участь 11 команд: 6 команд — у групі «А», 5 команд – у групі «В». По дві найкращі команди вийдуть до 1/2 фіналу. Лише одна команда – переможець фінального поєдинку — отримає для своєї країни право підвищитись у класі до елітного дивізіону чемпіонату Європи, повідомляє федерація гандболу України.

 

Розклад матчів збірної України у групі «В» (час київський)

 

20 липня. 19.00 Швейцарія — Україна

21 липня. 19.00 Україна — Італія

23 липня. 21.00 Україна — Велика Британія

26 липня. 19.00 Македонії — Україна