Запорізькі юнаки визначили сильніших в баскетболі 3х3

23 червня на розташованому на «Славутич-арені» баскетбольному майданчику відбувся відбірковий етап юніорського чемпіонату України 3х3, організований БК «Запоріжжя» при підтримці федерації баскетболу України, Запорізького міськвиконкому та федерації баскетболу Запорізької області. Понад 70 юнаків визначали сильніших в трьох вікових категоріях. Змагання відбувалися за коловою системою і кожному переможцю змагань для здобуття першого місця довелося довести свою перевагу на усіма суперниками без винятку.

 

В категорії U14 (до 14 років — 2004 р.н.) першість здобула команда «Три ікса» (Дмитро Соколовський, Андрій Велічко, Артем Покоєнко та Артем Франєв). На другому та третьому місцях фінішували команди «Профі» та «Потап назвемо» відповідно.

 

В категорії U16 (до 16 років — 2002 р.н.) перемогла команда «Що таке?» (Ілля Доценко, Михайло Коротич, Михайло Дудузов та Микита Нужний). Срібні нагороди отримали хлопці з колективу «Селюки», бронзові медалі у команди «Анімація-Мотор».

 

В категорії U18 (до 18 років — 2000 р.н.) першість здобув колектив «Команда Івана» (Іван Гаркуша, Євген Гедаревич та Максим Лучик). На другому та третьому місцях фінішували команди «Вікінги» та «RL-2» відповідно.

 

Кращем гравцем турніру було визнано Марка Бера, повідомляє Запорізька обласна федерація баскетболу