Викладачі запорізьких коледжів визначили кращих у спортивних змаганнях

 

Завершилися обласні спортивні змагання серед працівників закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації, що проводилися Запорізьким обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту спільно з обласними галузевими профспілковими організаціями. У спартакіаді, що тривала в два етапи, взяли участь наступні команди:

 

  • Запорізький будівельний коледж
  • Запорізький гідроенергетичний коледж ЗДІА
  • Запорізький коледж радіоелектроніки ЗНТУ
  • Запорізький медичний коледж
  • Запорізький металургійний коледж ЗДІА
  • Запорізький педагогічний коледж

 

На першому етапі змагань коледж радіоелектроніки приймав змагання з шахів, тенісу настільного та стрільби. У змаганнях з тенісу кубок переможця отримала команда Запорізького гідроенергетичного коледжу, другою стала команда коледжу радіоелектроніки, третє місце – у Запорізького будівельного коледжу. Приз кращого гравця цих змагань виборов Сергій Настич (коледж радіоелектроніки), серед жінок в особистій першості перемогла Олена Строколіс (гідроенергетичний коледж).

 

Дебютним видом змагань серед працівників стала стрільба з пневматичної гвинтівки. Почесний приз кращого снайпера отримала Ніна Куль (коледж радіоелектроніки), яка набрала 31 очко з 50 можливих. Саме завдяки їй коледж радіоелектроніки святкував перемогу у цих змаганнях, «срібло» – у команди металургійного коледжу, працівники гідроенергетичного коледжу – треті. Серед чоловіків першим серед стрільців став Євген Баранов (металургійний коледж). До речі, Євген став єдиним, хто брав участь у всіх трьох змаганнях и отримав призові місця у кожному з них.

 

Найдовшими за часом проведення виявились змагання зі швидких шахів, перемогу у яких здобули викладачі Запорізького гідроенергетичного коледжу. Другою стала команда металургійного коледжу, на третьому місці господарі змагань – коледж радіоелектроніки. Приз кращого шахіста дістався Ірині Гуленко (гідроенергетичний коледж).

 

Днями другий етап спартакіади проходив на базі Запопізького гідроенергетичного коледжу ЗДІА. Тут змішані команди визначали кращих у баскетболі 3Х3 та волейболі.

В стрітбольних баталіях перемогу святкував Запорізький металургійний коледж. Другим  стали «медики», «бронза» — у господарів змагань, команди гідроенергетичного коледжу. Кращим гравцем змагань було визнано викладача металургійного коледжу Євгена Баранова.

 

У змаганнях з волейболу кращою стала збірна Запорізького педагогічного коледжу. Другі —  працівники коледжу радіоелектроніки ЗНТУ, треті – представники гідроенергетичного коледжу. Кращим гравцем визнано викладача фізичного виховання Запорізького медичного коледжу – Юлію Чулакову.

 

 

Запорізьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України