Юні василівські борці завершили рік п’ятьма медалями

Токмак з розмахом провів XVII Всеукраїнський новорічний турнір з вільної боротьби серед спортсменів 2005 року народження і молодше. Участь у змаганнях взяли більш трьох сотень спортсменів з 20 областей України!

 

Закривали цей змагальний рік на токмацьких килимах і вихованці василівського КЗ ФОК «Таврія», представники СК «ХортА» — юні борці під керівництвом ЗТУ Романа Білки та Олексія Зинов’єва.

 

Додому юним спортсменам вдалося привезти п’ять нагород. Золото виборола Вероніка Павліченко, у вазі 27 кілограмів. Відзначимо що дівчина нарешті оговталася від травми, отриманої на чемпіонаті України, відновила спортивну форму, що і довела на звітних змаганнях у Токмаку.

 

У ваговій категорії 20 кг порадував тренерів сріблом Марат Принь. Юний спортсмен продемонстрував справжній бійцівський характер, і програвши лише у фіналі посів друге місце.

 

Ще трьом василівським борцям вдалося привезти додому бронзові медалі.

 

Вітаємо наших борців та тренерів із вдалим завершенням року! Бажаємо добре провести канікули, аби в новому році з новими силами та натхненням приступити до роботи!

 

СК » ХортА»