Асоціація спортивних організацій розпочала рік добрих справ

16265751_1149206398510116_8101856662447480657_nЧлени Асоціації спортивних організацій розпочали відлік добрих справ у новому році. Адже один з пріоритетних напрямків роботи АСО — підтримка спортивних секцій, клубів і федерацій регіону. Першими, хто отримав подарунки у цьому році, стали боксери спортивного клубу «Локомотив», де на сьогодні займається більше півсотні спортсменів.

 

На тренування до хлопців завітали представники Асоціації спортивних організацій – президент запорізької міської федерації боксу Володимир Сосуновський, президент Запорізької обласної організації Української ліги боксерських клубів Віталий Синяков, голова правління спортивного клубу «ХортА» Антон Карнаух, Заслужений тренер України з кік-боксингу Владислав Ковпак,  директор ДЮСШ «Локомотив» Євген Морозов.

 

На кошти фонду розвитку спорту, створеного при Асоціації, придбали все необхідне для якісних тренувань боксерів – рукавички, шоломи, тренувальні «млинці», скакалки та м’ячі. Новенький інвентар передали тренерам секції боксу – Олександру Ярошенко та Віктору Мяснянкіну. Такі подарунки, на початку нового сезону надзвичайно доречні, відзначають тренери та їх підопічні. Наразі вихованців «Локомотиву» готуються до перших стартів цього року, кажуть новенький інвентар заохочує до посилених тренувань і надихає на нові звершення.

 

В свою чергу представники Асоціації спортивних організацій обіцяють продовжувати роботу з покращення матеріально — технічної бази запорізьких спортсменів. Кажуть, у «Локомотиві» поклали лише початок добрим справам на цей рік.

 

[smart-grid captions=»false» style=»2″]


[/smart-grid]