«Таврія-Скіф» втретє стала чемпіоном Запорізької області з футболу – команду вітали в рідному селі

20161105_144251Переможці обласної перешості і один з учасників змагань отримали нагороди і відзнаки від Запорозької обласної федераціїї футболу.

 

Приємну місію виконали минулої суботи в селищі Роздол Михайлівського району голова ЗОФФ Віктор Межейко і перший віце-президент Віталій Ніколаєнко – по закінченню останньої цьогоріч гри  обласної першості для роздольців і «Олівії» (Чкалово, Приазовський район) керівники обласного футбольного осередку нагородили чемпіонів області-2016 серед команд вищої ліги – ФК «Таврія-Скіф», відзначивши і інших лауреатів.

 

Втретє поспіль колектив з Роздола, який очолюють брати Сергій і Олег Калимани, виборов звання найкращої аматорської команди Запорізької області.  ФК «Таврія-Скіф» отримав Кубок і диплом, гравці команди були нагороджені медалями.

 

 

Співзасновник футбольного клубу з Роздолу Віталій Юрченко відзначений медаллю Федераціїї футболу України «За заслуги» — за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в Запорізькій області та відданість спорту.

 

Кращим гравцем чемпіонату області-2016 визнано захісника роздольців Ігоря Порубльова.

 

Грамотою ЗОФФ за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в Запорізькій області та відданість спорту нагороджений президент ФК «Ольвія» (Чкалово) Анатолій Тиховод.  Очолюваний ним клуб посів цьогоріч шосте місце в вищій лізі обласної футбольної першості і нагороджений дипломом.

 

 

Запорізька обласна федерація футболу

 

[smart-grid captions=»false» style=»2″]


[/smart-grid]