Кубок Запоріжжя зі стріт воркауту поїхав до Кривого Рогу

streetworkout (3)Цих вихідних в Центральному парку культури та відпочинку «Дубовий Гай» відбулись урочисте відкриття нового  спортивного майданчику та, паралельно, силові змагання в форматі відкритого Кубку зі Стріт Воркауту.

 

Спортивний майданчик було створено в рамках проекту «Куточок сили та краси» молодіжною організацією «Наше щасливе життя» (Голова — Олександр Кахай) за грантової підтримки Міського конкурсу соціальних ініціатив «Ми — це місто» запорізького Металургійного комбінату «Запоріжсталь» та ПАТ «Запоріжкокс».  Також, вагомий силовий внесок у підготовку до відкриття майданчику приклала й команда самого Центрального парку «Дубовий Гай»

 

Участь у змаганнях за відкритий Кубок зі Street Workout взяли хлопці та дівчата з таких міст, як Запоріжжя, Мелітополь, Кривий Ріг і Херсон.

 

Не дивлячись на вихідний і доволі спекотну сонячну погоду, хлопці та дівчата змагались поміж собою за звання кращих, цінні призи та відзнаки, подарунки від партнерів і, безумовно, самі кубки.

 

Змагання проходили в наступник номінацях:  фрістайл (хлопці),  стійки на руках (хлопці),  вихід на дві (хлопці),  «останній герой» (хлопці), планка (дівчата) ,  статіка (дівчата) ,  місточок (дівчата) ,  «остання героїня» (дівчата).

 

Цього разу перший неперехідний кубок поїхав до Кривого Рогу та три залишилось у запорізьких культуристів-переможців змагань.

 

[smart-grid captions=»false» style=»2″]


[/smart-grid]