Спортивний Львів.

 

Спортивний Львів. Перелік закладів, які варто відвідати.

Спорт — невід’ємна складова нашого життя. В кожному великому місті є багато тренажерних залів, спортивних комплексів, басейнів, стадіонів і т.д. розглянемо Львів. Там просто “очі розбігаються” від вибору і кількості. 
     Тренажерні зали. Є великі, з повним комплексом обслуговування, середні (виключно для тренувань) і маленькі (окремо для жінок і для чоловіків). З великих найкращими вважаються “Євроспорт” і  “ЄвроЛайф”. Там підібрані хороші тренери, великий вибір тренажерів, багато місця, ніколи нема черги і тому не виникає незручностей. Відповідно і ціни там не низькі. Тим більше, що абонемент там продається не тільки на тренажерку, а зразу на басейн або щось інше на вибір. Серед середніх — найбільша конкуренція. Їх найбільше. Хорошими вважаються “Васіл Жим”, “Позитив”, “Спартак”, “Динамо” і ще декілька. Цікавий приклад зал “Апельсин”. Він маленький, хоч і тренажерів там достатньо. Але найгірше, що там жахливі тренери. Вони не те що не слідкують, як тренуються клієнти, а самі під час роботи займають тренажери. Мало того, не вміють скласти правильно програму, не кажучи вже про особливий підхід до відвідувачів. Малі зали хіба для підтримки форми. Оскільки для професійних та напівпрофесійних занять там не вистачає тренажерів. Крім того вони поділені. Наприклад, в жіночому нема штанги, хоч багато хто з нею присідає (дуже поширена вправа для сідничних м’язів). І це не єдиний нюанс. Там хіба бігати на біговій доріжці і качати прес. 
     Басейни. Найвідоміші — “Аквапарк” і “Динамо”. Є ще інші приватні, але не такі популярні. А там люди впевнені, що вчасно міняється вода, проводиться дизінфекція, турбуються про комфорт для клієнтів. Хоча, є випадки, коли і там виникали конфлікти через якісь зараження. Але від того ніхто не застрахований, так як зранку все може бути вимито, а з Вами залізе хтось хворий в воду і маєте! 
     Стадіонів у Львові також багато, але є чотири основних: “Арена”, “Україна”, “Скіф” і “СКА”. На перших двох проводять чемпіонати з футболу. Решта призначені для спортивних тренувань по бігу, верховій їзді, стрибках тощо. На “СКА” навіть є іподром, де в наявності близько двадцяти скакових коней, які беруть участь в скачках. 
     У Львові є ще дуже багато спортивних закладів, але меньших габаритів. Вони не такі відомі і надають вузькі послуги: танці, пілатес, боротьба, бокс і т.д. Тому, якщо захотіти займатись навіть чимось особливим, то обмежень практично нема, а вибір достатньо великий.