У Запоріжжі масштабно відзначили міжнародний день студентського спорту

 

 

Міжнародний день студентського спорту в світі відзначають з 2015-го. Цього року запорізьке студентство залюбки долучилися до прогресивних світових тенденцій. На знак солідарності з колегами з інших країн влаштували видовищний флеш-моб. Рівно о півдні близько сотні студентів Запорізького Національного університету, Запорізького Національного технічного університету та Класичного приватного університету,  зібралися на стадіоні «Локомотив», аби разом відтиснутися від підлоги 22 рази.

 

Таке число відтискань обрали не випадково — 22 це кількість українських ВИШів, студенти яких цього року стали переможцями та призерами Всесвітньої Універсіади у Тайбеї.  Як зазначили учасники флеш-мобу, такий захід під час великої перерви значно підняв настрій, та надав наснаги на залишок навчального дня.

 

Після масової  акції на стадіоні студенти вирушили до спорткомплексу ЗНУ ,  де у змаганнях з футзалу зійшлися команди трьох ВИШів. Збірні ЗНУ, КПУ та ЗНТУ зіграли між собою по колу. Кожна команда програла по одному разу, тож переможця визначали за різницею м’ячів –за цим показником зрівнялися КПУ і ЗНУ, в активі яких було  +2, а у студентів ЗНТУ -4. Тож судді вирішили віддати красень кубок команді, яка на цьому турнірі забила найбільше голів – нею стали господарі паркету, студенти Запорізького національного університету.

 

 

Запорізьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ