"Козачка" сыграет последний матч чемпионата на три дня раньше

 В четверг запорожанки в Симферополе сыграют с "Орланом"

 

 

 

Згідно домовленості між клубами, і з дозволу Керівництва жіночої УПБЛ, свій останній поєдинок регулярного чемпіонату запорізька «Козачка» проведе не 18 квітня, як планувалося раніше, а найближчого четверга, 15 квітня, о 18.00 на майданчику Кримського державного медичного университету проти господарок – БК «Орлан» (Сімферополь).

 

Гра очікується вельми цікавою, адже підопічним Андрія Шаптали, якщо вони мають бажання грати в плей-оф, відступати нікуди – потрібно тільки перемагати. Налаштовані по-бойовому і запоріжанки, які після двох несподіваних домашніх поразок від «Луганських ластівок» та «Донбасу» просто зобов’язані перервати смугу невдач і зробити вирішальний крок аби закріпитися на третій сходинці турнірної таблиці. Звісно, їх теж влаштує тільки перемога, адже навіть за рівності очок з «Донбасом» за рахунок кращої різниці в особистих зустрічах запоріжанки мають посісти місце вище за донетчанок.

 

Цікаво, що у складі «Орлана» виступає Святослава Пінчук, яка свого часу не змогла закріпитися у запорізькому клубі, на відміну від Катерини Римаренко – один з лідерів «Козачки» залюбки зіграє в рідному місті і докладе максимум зусиль для перемоги своєї нинішньої команди.

 

Прес-служба БК «Козачка-Запоріжжя»