Чарльз Томас — единственный кандидат в стартовую пятерку матча звезд Суперлиги

 Остальные игроки "Ферро" пока уступают в голосовании

 

 

 

Від початку голосування за стартові п’ятірки команд «Зірки «Україна» та «Зірки «Легіон» Матчу Зірок Суперліги 2010 р., який, нагадаємо, відбудеться 17 квітня в Палаці Спорту «Метеор», минуло трохи більше двох тижнів. Однак уже зараз окреслилося коло головних претендентів на участь у яскравому баскетбольному шоу. Пропонуємо Вашій увазі проміжні результати вибору, зробленого вболівальниками.

Дані станом на 18:50 6 квітня 2010 року.

Як і раніше, за кількістю голосів впевнено лідирує гравець БК «Київ» В’ячеслав Кравцов (48 %). Решта конкурентів на позицію центрового у стартовій п’ятірці команди «Зірки «Україна» суттєво відстала, хоча боротьбу за друге місце з поперемінним успіхом ведуть Григорій Хижняк із «Будівельника» (10 %), Ігор Зайцев із «Кривбасбаскета» (9 %) та Сергій Сабутський із «Грифонів» (9 %).

Серед претендентів на позицію центрового у стартовій п’ятірці команди «Зірки «Легіон» продовжує впевнено лідирувати Деніел МакКлінток («Миколаїв») – 31 % голосів. У п’ятого номера «Ферро-ЗНТУ» Вінсента Хантера 21 %.

Зміцнив свої позиції в боротьбі за місце у стартовій п’ятірці команди «Зірки «Україна» на позицію важкого форварда Андрій Агафонов («Хімік») – 20 %. Позаду Олег Салтовець («Київ») – 17 %, а також Дмитро Корабльов («Кривбасбаскет») – 15 %.

Чарльз Томас («Ферро-ЗНТУ») поза конкуренцією серед претендентів на позицію важкого форварда в команду «Зірки «Легіон» – 38 %. Слідом розташувалася щільна група переслідувачів: Майкл Фрейзер («Говерла») – 17 %, Річард Гуін («Будівельник») – 16 % уболівальників, Деметріус Александер («Азовмаш») – 13 %.

Беззаперечний лідер опитування серед претендентів на позицію легкого форварда в команді «Зірки «Україна» – Максим Пустозвонов, за якого поки що віддали свої голоси 30 % користувачів офіційного сайту Суперліги. У найближчого переслідувача Олексія Онуфрієва («Миколаїв») – 19 %.

Джеррод Хендерсон («Будівельник»), якому віддали свої голоси 34 % вболівальників, збільшив відрив від найближчих переслідувачів із числа претендентів на позицію легкого форварда команди «Зірки «Легіон» Джона ДеГроута з «ОДЕСИ» (22 %) та Георгія Кондрусевича з «Ферро-ЗНТУ» (21 %).

Дмитро Глєбов («Кривбасбаскет»), у свою чергу, не поступається лідерством у списку претендентів на позицію атакуючого захисника в команді «Зірки «Україна», здобувши 21 % голосів уболівальників. В Олександра Липового («Київ») – 11 %, Олександра Скутельника («Азовмаш») – 10 %.

Продовжує точитися запекла боротьба довкола позиції атакуючого захисника в команді «Зірки «Легіон», головних претендентів на яку троє: Предраг Мілетіч («Грифони») – 20 %, Кевін Тіггс («Ферро-ЗНТУ») – 20 %, Джейсон Кроу («Дніпро») – 19 %. Відстав посеред «дистанції» Джастін Лав («Миколаїв») – 12 %.

Денис Лукашов суттєво відірвався від основних конкурентів за потрапляння на позицію розігруючого до стартової п’ятірки команди «Зірки «Україна» – 41 %. Другий поки що Євген Аннєнков («Кривбасбаскет») – 15 %.

Халід Ель-Амін також впевнено лідирує серед претендентів на потрапляння на позицію розігруючого до стартової п’ятірки команди «Зірки «Легіон» – 29 %. Крім того, жоден із його переслідувачів не набрав бодай 10 % голосів.

Рубіж у тисячу голосів перетнуло п’ятеро гравців: В’ячеслав Кравцов («Київ»), Денис Лукашов («Київ»), Джеррод Хендерсон («Будівельник»), Чарльз Томас («Ферро-ЗНТУ») та Максим Пустозвонов («Київ»).
 

 

Официальный сайт Суперлиги