Томас и Хантер в символической пятерке недели

 Сразу двоих игроков «»Ферро» отметил официальный сайт Суперлиги

 

 

 

 

Минулого тижня було зіграно як матчі Кубка, так і чемпіонату Cуперліги, однак саме поєдинки першості, що відбулися в суботу та неділю, подарували по-справжньому захоплюючі протистояння та несподівані результати. Пропонуємо вашій увазі символічну п’ятірку тижня за підсумками ігор чемпіонату та Кубка Суперліги.

Захисники

Джеррел Блессінгейм («ОДЕСА») – 15.5 очка + 5.5 передачі + 4 підбирання + 2 перехоплення = 16.5 РЕ*.

Джейсон Кроу («Дніпро») – 17.5 очка + 9.5 передачі + 9 підбирань + 2.5 перехоплення = 28 РЕ*.

Форварди

Андрій Кальніченко («Хімік») – 16 очок + 8 підбирань + 1 передача + 1 блок-шот = 23 РЕ.


Чарльз Томас («Ферро») –
22 очка + 16 підбирань + 2 перехоплення = 1 передача = 29 РЕ.

БК «Ферро-ЗНТУ» на тижні провів лише одну гру, зате яку – запорізька команда завдала першої поразки в чемпіонаті лідеру БК «Донецьк», причому, по ходу матчу перевага підопічних Кирила Большакова сягала 28 очок! Результат запоріжцям значною мірою забезпечив тандем «великих» – американців Томаса й Хантера. І якщо останній провів чи не найкращу свою гру в сезоні, то Томас ще раз довів звання лідера команди, зібравши черговий дабл-дабл і зміцнивши власні позиції в суперечці найкращих «ребаундерів» ліги.

Центровий

Вінсент Хантер («Ферро») – 21 очко + 15 підбирань + 2 передачі = 29 РЕ.

У грі з «Донецьком» Вінсент Хантер склав гідну компанію співвітчизнику Чарльзу Томасу, провівши поки що свою найкращу гру у чемпіонаті. Знаково, що співпала вона з поєдинком проти лідера турнірної таблиці. Хантер і Томас безроздільно панували під щитами, записавши 43 очка та 31 підбирання на двох (майже так само, як підібрала вся донецька команда).

*Середні статистичні показники за підсумками двох матчів.

БК «Ферро-ЗНТУ»