В Бердянске пройдет командный чемпионат Украины по бильярду

 Соревнования пройдут с 23 по 27 июня

 

 

 

 

З метою розвитку та популяризації більярдного спорту «Піраміда» в Україні, Федерація більярдного спорту України виступає організатором спортивних змагань з вищезазначеного виду більярду. Крім того, Федерація більярдного спорту України поширює свою діяльність на всю територію України, співпрацює з органами державної влади та місцевого самоврядування, громадськими та іншими організаціями.
Спортсмени-більярдисти, надають вагомий внесок у формуванні позитивного іміджу України, як спортивної держави на міжнародній арені.

  В період з 23 по 27 червня 2010р. у м. Бердянськ відбудеться Відкритий командний чемпіонат України (версія ФБСУ) 2010 року серед чоловіків і жінок з більярдного спорту «Піраміда» (програма змагань додається), згідно календарного плану Федерації більярдного спорту України на 2010 рік. В змаганнях братиме участь близько ста кращих більярдистів зі всіх регіонів України, серед яких – переможці та призери міжнародних змагань. Федерація більярдного спорту України має честь запросити Вас на урочисте відкриття змагань та нагородження спортсменів-переможців, які відбудуться у  
БК «DEL MAR» згідно програми змагань.