Запорізький ”Мотор” з трьох перемог стартував у чемпіонаті Суперліги

 

Стартував чемпіонат України з гандболу серед команд чоловічої Суперліги. Матчі 1-го проходять в форматі двох з’їзних групі в Одесі та Броварах  22-24 вересня. 

Цього року чемпіонат чоловічої Суперліги пройде в два етапи. На 1-му етапі всі команди грають кожна з кожною по три рази за туровою системою (з’їзні тури). Для зручності організації з’їзних турів команди поділені на групи А та Б за територіальним фактором. При цьому таблиця у чемпіонаті буде загальною для всіх восьми команд. Після шести з’їзних турів визначається підсумкова таблиця 1-го етапу (1-8 місця). За підсумками 1-го етапу команди відповідно до результатів будуть поділені на дві групи по чотири команди. На другому етапі Група І зіграє за 1-4 місця, група ІІ зіграє за 5-8 місця. В кожній групі на другому етапі проводиться по 4 тури. Очки здобуті на першому етапі зберігаються на другому етапі.   

Запорізький “Мотор” грає у групі “А”, ігри якої відбулися в Одесі. Запоріжці переконливо виграли всі зустрічі, і очолили турнірну таблицю своєї групи: 

   

«Мотор» — «Ізмаїл» 46:30

«ХНУ-ДЮСШ 1» — «Мотор» 19:46

«Мотор» — «Одеса» 42:25 

За матеріалами ФГУ