МФК «Металург» розпочав підготовку до нового сезону

Футболісти «Металурга» пройшли плановий медогляд та провели перше тренування після відпустки. Незабаром команда вирушить до Моршина, де проведе навчально-тренувальний збір.

Поки що хлопці завзято працюють на «Славутич-Арені», набираючи форму та поліпшуючи техніку. Про кадрові зміни чекайте офіційної інформації на клубних ресурсах «Металурга».

Володимир Микитін, головний тренер МФК «Металург»:

– Хлопці вийшли з відпустки у хорошій формі, приємно, що тримали себе у тонусі. До 5 липня ми тренуємося тут, у Запоріжжі, а потім вирушаємо на збір до Моршина. Зараз більше уваги будемо приділяти фізичній підготовці, буде багато бігової роботи, занять у тренажерці. Один день проведемо у режимі дворазових тренувань. Збір у Моршині триватиме до 20 липня. Там проведемо 5 контрольних матчів. Перший – з «Рухом» зіграємо вже 7 липня у Львові, потім нас чекають ігри з тернопільською «Нивою», «Хустом», «Прикарпаттям» та «Буковиною». Щодо того, де базуватиметься команда та гратиме домашні матчі чемпіонату, це питання ще не вирішене. Наша завдання – провести максимально ефективну підготовку до сезону, який стартує вже наприкінці місяця.