Чому варто обрати натяжну стелю для вашої оселі

 

Літо — найкращий час зробити ремонт. Багато хто думає, що це занадто дорого і складно. Але будівельний ринок не стоїть на місці – він постійно змінюється і прогресує, пропонуючи клієнтам прості, зручні і бюджетні рішення.

Один з класних прийомів для  того, аби швидко і якісно змінити свій інтер’єр – натяжна стеля https://gcdesign.com.ua/natyazhnye-potolki-v-zaporozhe . Встановити її можна лише за один день — це не вимагає ніяких зусиль від господарів оселі. Водночас наскільки свіжим, оновленим та сучасним стає будь-яке приміщення з якісною натяжною стелею!

Натяжна стеля гармонійно довершить ремонт будь-якого приміщення. Замість того щоб вирівнювати, шпаклювати, фарбувати вашу стелю – просто викликаєте майстрів, які за кілька годин встановлять ідеально гладке, зносостійке і естетичне покриття. До того ж  натяжні стелі абсолютно безпечні, нешкідливі і не притягують до себе пил – тому їх можна встановлювати в приміщеннях, де живуть люди схильні до алергії та маленькі діти.

Сучасні якісні матеріали дозволяють натягувати стелю в будь-якому приміщенні. У вітальні вона додасть інтер’єру вишуканої і урочистої атмосфери для затишних сімейних вечорів, чи приймання гостей.  Підкреслить красу вашої вітальні багаторівнева стеля. Також за допомогою комбінації різних кольорів, можна зонувати простір, підкреслити декор, акцентувати інтер’єрні рішення.

Натяжна стеля у спальні створить атмосферу затишку і комфорту, адже саме на стелю ми дивимось, перед тим як заснути, а от же вона має бути красивою! Завдяки сучасним технологіям фотодруку ви можете створити у своїй спальні унікальну стелю – із блакитним небом, улюбленим пейзажем чи фото. Або обрати саме той колір,  який буде дарувати спокій, релакс і гарний настрій.

Коли ж йдеться про ремонт кухні – ми дбаємо не лише про красу матеріалів, а й про їх зносостійкість.  Адже в кухні є перепади вологості і температури, кіптява, пара, жир – й інші побічні ефекти від приготування їжі. Тож покриття мають бути такими, з яких все зайве можна швидко відчистити. І натяжна стеля ідеально підходить під ці критерії. Будь-яке забруднення легко стираються з цього покриття. А гнучкість і легкість монтажу допоможуть навіть приховати небажані кухонні комунікації. І звісно ж ще один плюс – у розмаїтті кольорових рішень, яке дозволяє підібрати гармонійну стелю до будь-яких кухонних фасадів та стін.

Ще одне приміщення, де ми дуже прискіпливо ставимося до якості матеріалів – ванна кімната. Адже тут є вимоги по санітарним нормам, простоті догляду та вологостійкості. Всі ці потреби ідеально задовольняє натяжна стеля. Вона легко миється, не шкодить здоров’ю, абсолютно не боїться вологи. Більше того, в разі небажаного затоплення сусідами зверху натяжна стеля візьме «удар» на себе, і збереже вас від зайвих витрат.

Отже, давайте ще раз оцінимо всі переваги натяжної стелі від Grand Company https://gcdesign.com.ua/cherkasy у вашій оселі:

🔹 Легкість догляду. Натяжні стелі легко чистяться та обслуговуються. Достатньо протерти їх м’якою тканиною, і вони будуть сяяти як нові. Крім того, вони не накопичують пилу та бруду, що робить їх ідеальним варіантом для всіх приміщень.

🔹  Палітра кольорів та фактур. Натяжні стелі мають широкий вибір кольорів та фактур, що дає вам можливість підібрати ідеальний варіант для вашої оселі.  Ми пропонуємо глянцеві, матові, сатинові натяжні стелі. Стелі з фотодруком чи багаторівневим дизайном – будь-яка фантазія і забаганка клієнта можуть бути втілені завдяки натяжній стелі.

🔹 Збільшення простору. Завдяки гладкій поверхні і відсутності швів, натяжні стелі створюють візуальне  враження збільшеної висоти стелі. Це доречно як в невеличких приміщеннях, де натяжна стеля додає простору, так і у просторих – які стають ще більш урочистими і нарядними.

🔹 Міцність та довговічність. Натяжні стелі виготовляються з високоякісних матеріалів, що забезпечує їх міцність і довговічність. Вони стійкі до пошкоджень, не втрачають колір та форму протягом тривалого часу. Ви можете бути впевнені, що ваша оселя матиме чудовий вигляд протягом багатьох років.

І якщо ми переконали Вас встановити натяжну стелю, то варто звернутися до професіоналів. Давно зарекомендувала себе на ринку компанія Grand Company. Вона не лише займається монтажем, а й є фабрикою, що виробляє стелі, тому завжди може запропонувати вигідну ціну. Важливий момент – розрахунок з клієнтом відбувається по факту виконаних робіт, компанія не бере передплату.

Компанія пропонує не лише якісний монтаж, а й може надати послуги  дизайнера, замірника, електрика та монтажників.

Широкий вибір кольорів, текстур і виробників не має аналогів серед конкурентів. Крім того, всі вироби мають сертифікати якості, та гарантійний талон. Компанія використовує лише високоякісні матеріали та сучасне обладнання, щоб створити стелі високої якості.

Grand Company працює на ринку натяжних стель вже багато років, і якість її послуг можуть підтвердити тисячі задоволених клієнтів в різних містах України.

Зверніться до Grand Company і отримайте надійну та якісну натяжну стелю у Києві, Одесі, Запоріжжі та інших містах, яка слугуватиме вам протягом багатьох років!