Запоріжці вибороли десять нагород молодіжного чемпіонату України з легкої атлетики

 

7-8 червня в Івано-Франківську відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед молоді до 23 років. Спортивний комплекс Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу став для 313 молодих легкоатлетів з 25 областей України майданчиком для перевірки сил напередодні важливих міжнародних стартів —  зокрема чемпіонату Європи з легкої атлетики та прийдешніх Європейських Ігор.

Запорізьку область представили на змаганнях вісім спортсменів, яким вдалося  вибороти 10 нагород!

Дві золоті медалі виборов Андрій Васильєв – він був кращим на дистанціях 100 м (10.52 сек) та 200 м з особистим рекордом (21.3 сек). Тренери ЗТУ Рурак К.М.Боднар В.Я.

Микита Барабанов здобув золоту медаль в бігу на 400 м (47.09 сек) та срібло в бігу на 200 м також с кращим персональним результатом (21.7 сек). Тренери — Рурак О.В., ЗТУ Рурак К.М.

У секторі стрибків у висоту срібло виборола Вероніка Крамаренко, її результат — 1.70 м. Тренер Кардач М.І.

Ще один комплект срібних нагород в естафетному бігу 4х100 м здобула запорізька команда, у складі: Олександр Мирошниченко, Андрій Пидан, Артем Куделя та Андрій Барабанов. Час запорізького квартету — 43.58 сек.

Бронзу здобула ще одна представниця Запорізької області, Ярослава Аполосова з Дніпрорудного. Спортсменка виборола третє місце у секторі метання списа з результатом 39.95 м.

 

«ЗА!спорт»