Запорізька ДЮСШ №12 виграла бронзу Молодіжної баскетбольної ліги України

 

З 19 по 21 травня у Пущі-Водиці під Києвом пройшов фінальний етап чоловічої Молодіжної ліги. Вісімка кращих команд, за підсумком першого етапу, у Фіналі восьми в плей-оф визначали переможця. Запорізьку область представила у фіналі Молодіжної ліги команда ДЮСШ №12.

Відповідно до формату Молодіжної ліги цього сезону, вісім кращих команд за підсумком першого етапу з допомогою жеребкування були розподілені на чотири чвертьфінальні пари.

У чвертьфіналі змагань проти запоріжці виграли у  «Збірної м. Києва – МБАШ 93:56. А наступного дня у півфіналі поступилися фавориту змагань – збірній Сумської області 70:94.

У втішному фіналі за бронзу запорізька ДЮСШ №12 у напрочуд гострій боротьбі, мінімально обіграла миколаївський  «Ніко-Баскет-СДЮСШОР №4»  73:72 і таким чином завоювала бронзу в чоловічій Молодіжній лізі!

Найрезультативнішими в матчі з 25 очками стали у переможців Олександр Петренко і Максим Сафонов у миколаївців. Сафонов до того ж зробив 12 підбирань, оформивши дабл-дабл. У запоріжців дабл-дабл оформив  Ілля Дмитренко, який набрав 16 очок та зробив 18 підбирань.

Тренер бронзових призерів — Кирило Вікторов.