Запорізькі легкоатлети здобули шість нагород чемпіонату України серед дорослих і молоді

 

 

У Києві пройшов  головний легкоатлетичний старт національного календаря  — Чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді у приміщенні. Змагання були відбірковими до чемпіонату Європи в приміщенні, який відбудеться у Стамбулі на початку березня. Медалі розіграли понад 300 спортсменів, в тому числі і команда Запорізької області.

За результатами змагань запоріжцям вдалося вибороти шість медалей – чотири серед дорослих і дві серед молоді.

Так Вікторія Ратнікова стала чемпіонкою України в бігу на 60 м серед дорослих, у фіналі показавши час 7.35 сек. Тренери – Костянтин Михайлович та Олена Володимирівна Рураки.

Також не знала собі рівних Катерина Карпюк – на дистанції 400 м вона показала показала кращий результат у сезоні — 54.17 сек, і виграла золоту нагороду. Тренує спортсменку ЗТУ Костянтин Михайлович Рурак.

Андрій Васильєв став чемпіоном України серед молоді в бігу на 60 м, з результатом 6.74 сек. У змаганнях дорослих цей час приніс йому срібло. Тренери — Рурак К.М., Боднар В.Я.

Микита Барабанов також виграв золото молодіжного чемпіонату в бігу на 400 м – час 47.92 , і став другим на дорослому чемпіонаті України. Тренери — Рурак О.В., Рурак К.М.

 

«ЗА!спорт»