Запорізький боксер виборов путівку на юніорський чемпіонат Європи

 

З 26 червня до 1 липня у Рахові, Закарпатської області, проходив всеукраїнський «Турнір сильніших» серед боксерів 2006-2007 року народження. За його за підсумками визначилися перші номери збірної України на чемпіонат Європи, що відбудеться з 23 вересня по 2 жовтня в Італії.

Вихованець СК «Бойові рукавички» та ДЮСШ «Локомотив» Артур Касьянов впевнено виборов перше місце у ваговій категорії 75 кг, та довів своє право представити Україну на Чемпіонаті Європи серед юніорів.

Тренують спортсмена Артур Беладзе та Андрій Яковенко.

 

«До нас з`їхалися 155 боксерів з усіх куточків України. Важливо, що у змаганнях взяли участь боксери з тих областей, де зараз ведуться бойові дії, а також хлопці, які родом з нині окупованих територій – Херсонської, Донецької, Луганської, Запорізької областей.  Нам хотілося відволікти їх від жахіть війни, для цього ми разом з місцевою владою зробили усе від себе можливе, щоб учасники змагань мали найкомфортніші умови. Хотів би подякувати нашим місцевим підприємцям, які не залишились осторонь, а також Рахівській міській раді та особисто голові – Віктору Васильовичу Медвідю. Радий, що разом ми створили хороший боксерський турнір» — розповів  один з організаторів змагань і старший тренер збірної Закарпатської області серед юніорів, поділився своїми враженнями від турніру Віталій Урбан.