Запорізька тенісистка виборола срібло міжнародного турніру

Незважаючи на складну ситуацію в Україні, запорізькі спортсмени і тренери продовжують блискуче виконувати свою роботу, і тішить високими результатами.

Днями на міжнародних змаганнях з настільного тенісу відзначилася вихованка Запорізької обласної Федерації настільного тенісу Ірина Ячменьова.
Дівчина стала срібною призеркою міжнародного турніру WTT, що проходив у Чехії, змагаючись серед дівчат до 11 років.
Причому Ірина вдруге поспіль виборола срібло такого престижного міжнародного турніру.

— Я щиро вітаю нашу Запорізьку юну спортсменку Ірину Ячменьову та її тренерів Марію та Тимура Войтехових з цим досягненням. Приємно, що в ці тяжкі часи діти продовжують тренуватися як в Запоріжжі, так і закордоном, і так прагнуть до перемоги, яка нам всім так необхідна.
Я повторюю, що результат можливий тільки завдяки спільній роботі. І цю роботу,стосовно цього результату, виконали на сто відсотків СК «Хорт»та ДЮСШ 4 . А також, безумовно, хочу подякувати від Федерації настільного тенісу Запорізької області Власовій Наталі, Ковпаку Владиславу, Бланку Павлу за підтримку та допомогу в розвитку настільного тенісу в нашому рідному краю, — відзначив президент Запорізької обласної федерації настільного тенісу, віце-президент федерації настільного тенісу Україні Олександр Пеленкін.