Запоріжців запрошують зустріти віце-чемпіона Олімпійських Ігор в Токіо – Парвіза Насібова

CHIBA, JAPAN — AUGUST 04: Mohammadreza Geraei of Team Iran competes against Parviz Nasibov of Team Ukraine during the Men’s Greco-Roman 67kg Gold Medal Match on day twelve of the Tokyo 2020 Olympic Games at Makuhari Messe Hall on August 04, 2021 in Chiba, Japan. (Photo by Maddie Meyer/Getty Images)

Завтра 8 серпня 2021 року в останній день XXXII Олімпійських ігор 2020 в Токіо, один з її героїв, запорізький борець греко-римського стилю, Парвіз Насібов, який тріумфально завоював срібну медаль Олімпіади, прибуває в Запоріжжя.

У кожного з нас є унікальна можливість привітати олімпійського героя, обійняти його, потиснути руку, подякувати за мужність, волю до перемоги і за те, що Парвіз в далекому Токіо прославив наш Запорізький край.

Запрошуємо запоріжців о 16.00 на Алею олімпійської слави до скульптури першого Олімпійського чемпіона Якова Пункіна, щоб вітати його послідовника,  Парвіза Насібова!

На вас чекає незвичайна можливість долучитися до цієї видатної перемоги і стати її співучасником, а також зробити історичне фото на пам’ять!