Обирай «Народного спортсмена Запоріжжя» у лютому!

Сьогодні останній день зими, а отже настав час оголосити  конкурс на титул кращого спортсмена  місяця, за версією читачів сайту «Запорізький спорт».

Обрати трійку претендентів за підсумками лютого було не просто – у цілому ряді видів спорту запорізькі спортсмени продемоснтрували чудові результати,  а в деяких видах переможцями національних стартів стали одразу по кілька наших земляків.

Втім, ми вирішили цього разу віддати перевагу дівчатам, тим більше що попереду міжнародний жіночий день.

 

Отже претендентки на титул «Народний спортсмен лютого 2021»:

 

ГАЦЬКО АННА (легка атлетика) – виграла   Зимовий чемпіонат України з легкоатлетичних метань серед дорослих з другим результатом сезону в світі, 61 м 20 см (наразі він третій).

КЕСАРЬ ВІКТОРІЯ (стрибки у воду) – здобула дві золоті медалі на відкритому Кубку України зі стрибків у воду (брали участь представники шести країн). Вікторія стала переможницею в індивідуальних та синхронних стрибках на трампліні 3 м.

ШАЛІМОВА ОЛЬГА (бокс) – стала переможницею Чемпіонату України з боксу серед жінок до 22 років, у вазі до 48 кг.

 

Ваші голоси прийматимуться до 7 березня включно. Переможниці голосування обіцяю інтерв’ю на сайті «Запорізький спорт». А також запрошую долучитися до відзначення народного спортсмена меценатів – цінні подарунки або грошова премія будуть дуже доречні!

 

Народний спортсмен лютого 2021 Ended

  • ГАЦЬКО АННА
    Ви вже проголосували!
  • КЕСАРЬ ВІКТОРІЯ
    Ви вже проголосували!
  • ШАЛІМОВА ОЛЬГА
    Ви вже проголосували!