Де знайти ідеальне спортивне взуття на осінь і зиму?

 

Дуже часто замислюючись про покупку кросівок, або черевик на холодний період року, головним питанням все ж таки залишається — де саме купувати?

Де знайти взуття так, щоб задовольняла якість, і не кусалися ціни? Дуже важливо розуміти, що багато сучасних магазинів пропонують не оригінальну продукцію відомих брендів, а звичайнісіньку репліку. Саме тому варто розуміти, яке взуття Ви купуєте. Бажано під час покупки, в тому чи іншому місці запитувати документи, які б затверджували оригінальність придбаного товару. Допомогти визначити оригінальність моделі може коробка, відсутність слідів клею та рівні шви. Ще один спосіб, який може допомогти у цій справі називається сканування коду. Дуже проста процедура. Якщо на вашому мобільному пристрої є така функція, як скан, Ви можете з легкістю навести на язичок кросівка та відсканувати штрих-код. У випадку, якщо знайшли модель у пошуковій системі, тоді все добре. А якщо ні, слід замислитись про раціональність такої покупки. У тому випадку, коли ми впевнені, що взуття буде дійсно оригінальне, слід переходити до іншого питання, як вибрати магазин?

Найідеальніший варіант це звичайно ж, офіційний магазин потрібного Вам бренду. Якщо такого варіанту немає у Вашому місті, тоді можна звернутись до онлайн формату, й замовити через інтернет у тому ж магазині продавця. Якщо ж ви сумніваєтесь стосовно розміру, тоді слід звертатися до мультибрендового бутіка. Кожен з цих варіантів має свої переваги та недоліки. Поговоримо про них більш детально. Інтернет-покупка добра тим, що є велика ймовірність придбати кросівки зі знижкою, або просто за привабливою ціною. При чому, такий спосіб набагато зручніше, бо дає змогу доступно й мобільно замовити товар. У деяких випадках, покупки через інтернет дозволяють повертати половину суми за допомогою додаткових агрегаторів та додатків. До того ж такий спосіб покупки дає можливість придбати пару не тільки в межах вашої країни, а й із-за кордону, безпосередньо з сайту виробника. З огляду на безліч позитивних моментів, не варто забувати також про негативні сторони. У більшості магазинів існує правило попередньої оплати. В цьому випадку, якщо Ви не впевнені в магазині, ризик залишитися, і без грошей, і без кросівок підвищується. Якщо ми говоримо про доставку із-за кордону, є ймовірність того, що снікери можуть приїхати неукомплектовані, або з браком, а то й зовсім не приїдуть. Всі ці нюанси потрібно розуміти та враховувати.

 

Якщо ми говоримо про мультибрендові магазини, здійснювати в них покупку добре тим, що є можливість проконсультуватися з менеджером стосовно кросівок, а також їх приміряти. Один з таких шоурумів, ви повинні знати, якщо ви як і ми обожнюєте якісне взуття — це магазин HypeSneakerShop. Саме в такому місці ви можете чітко визначитися з розміром та кольором. У більшості офлайн-магазинах присутня функція повернення та обміну, що дозволяє вже в домашніх умовах походити й ще раз відчути на собі всі плюси та мінуси обраної пари. 

 

Але й у офлайн-бутіках не обійдеться без своєрідних нюансів. Перше — це маленький вибір товару. Всі ми добре розуміємо, що в інтернет-просторі можна знайти набагато більше різноманітних кольорів і моделей, ніж в магазинах. Друге — відсутність повноцінної ростовки. Іноді бувають такі моменти, коли Вам сподобалася модель, проте потрібний розмір вже купили до Вас. Підсумовуючи, складно сказати який спосіб покупки більш практичний і зручний, а головне безпечний. Рішення завжди залишається за Вами, через те, що у кожного з перерахованих варіантів є свої плюшки. Наше з Вами завдання всього лише об’єктивно оцінити всі позитиви та негативи таких маніпуляцій.