Провіднні запорізькі спортсмени вбігли у 2021 рік новим мостом через Дніпро

 

Запорізькі  спортсмени провели 2020 рік масовим пробігом «Міст у майбутнє», який відбувся на естакаді нового мосту через Дніпро. Вперше за багато років до міні-марафону долучилися керівники області. Новенькою дорогою разом із олімпійцями біг голова облдержадміністрації Олександр Старух.

 

Учасниками забігу також стали представники школи вищої спортивної майстерності:  триразовий володар Кубків світу з дзюдо, переможець командного Чемпіонату Європи, майстер спорту міжнародного класу Станіслав Бондаренко, майстер спорту України з боксу, срібний призер Чемпіонату світу з боксу Дмитро Замотаєв, голова Токмацької міської федерації боксу, депутат обласної ради Аскад Ашурбеков, майстер спорту України з дзюдо, срібний призер чемпіонату Європи Вадим Синявський,  майстри спорту з легкої атлетики, багаторазові переможці чемпіонатів України Вікторія Ратнікова та Поліна Шапочка, майстер спорту міжнародного класу з тхеквондо, переможець чемпіонату Європи Тарас Мальченко, майстри спорту України з греко-римської боротьби Геворг Арзуманян та Артур Овсепян, майстер спорту України з важкої атлетики Дмитро Гаруз та багато інших видатних атлетів.

 

Учасники стартували від заїзду на нову естакаду з боку Хортицького мікрорайону та фінішували на майданчику біля щойно збудованого мосту через Старий Дніпро.

 

Від імені запорізьких спортсменів земляків привітав Станіслав Бондаренко:

– Минулий рік був дуже складним для всіх. Але ми зрозуміли, що потрібно підтримувати свій фізичний стан, вести здоровий спосіб життя. І такі спортивні ініціативи мають стати для нас гарною традицією в майбутньому. У новому році хочу побажати всім здоров’я, тренувати своє тіло та загартовувати свій дух, – підкреслив відомий дзюдоїст.

 

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю