У матчі на «картопляному полі» МФК «Металург» був сильншим за «Балкани»

Запоріжцям довелося боротися не лише з суперником, а й з обставинами 

 

«Балкани» (Зоря, Одеська область) – МФК «Металург» (Запоріжжя) 0:2 (0:1)

18 жовтня 2020. Зоря, Одеська область. Стадіон імені Б.Я. Тропанця. Без глядачів.

«Балкани»: Герич, Шуховцев, Златов, Платунов, Пархоменко, Ільницький, Николишин, Опря, Серденюк, Пєнов, Гаврилюк. Тренер: Андрій Пархоменко

«Металург»: Котляров, Воробєй, Бобров, Остапенко, Бєлоусов, Сарапій, Шалфєєв, Польовий, Підлепенець, Коваленко, Могильний.Тренер: Володимир Микитин.

Голи: Підлепенець 45, Сарапій 65.

 

Запоріжці мали чудовий шанс відірватися від переслідувачів у боротьбі за друге місце у групі «Б» другої ліги. Й вони скористалися цим сповна, впевнено перегравши традиційно непоступливих на домашній арені футболістів з Одещини.

 

Те місце, де проводилася гра, складно назвати футбольним полем, бо тут, як висловлювалися вболівальники, швидше за все, перед грою копали картоплю чи пасли корів. Відскоки м’ячу від неіснуючого газону було дуже складно передбачити, тому обидві команди витратили увесь перший тайм для пристосування до таких умов проведення поєдинку.

Під кінець першої частини гри виник ледь не перший момент, коли Підлепенець зумів приборкати шкіряну кулю та відправив її у дальній кут воріт господарів. У другому таймі малюнок гри не змінився – футболісти боролися з полем, а не грали у футбол.

 

У середині тайму запоріжці змогли забити гол після подачі від кутового прапорця – Сарапій у метушні біля воріт пробив влучно. Після цього гості впевнено довели гру до перемоги.

 

Наступний тур чемпіонату України «Металург» пропускає, а у дев’ятому турі прийме на «Славутич-Арені» «Кривбас» з Кривого Рогу. Базова дата туру 31 жовтня.