У Запоріжжі завершилися відкриті літні тренування

На площі перед будівлею Запорізької обласної школи вищої спортивної майстерності яскравим акордом було завершено цикл відкритих тренувань на свіжому повітрі, що проводилися протягом літа. У тренуваннях взяли участь вихованці всіх відділень спорту ШВСМ.

На заході були присутні начальниця Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова, директор КУ «Централізована бухгалтерія закладів та установ молоді, фізичної культури та спорту» Запорізької обласної ради Андрій Кондратенко та директор школи вищої спортивної майстерності Олексій Гацуля.

Урочистий захід проводила видатна українська легкоатлетка, бронзова призерка Олімпійських ігор, чемпіонка Європи та Заслужений майстер спорту України Леся Повх, яка і розпочинала серію відкритих тренувань на свіжому повітрі.

Усі бажаючі могли долучитися до відкритих тренувань на свіжому повітрі та розкрити для себе нові можливості у різних видах спорту. Варто зазначити, що до ініціативи приєдналися не лише відомі спортсмени та тренери, а й громадяни, які ведуть активний і здоровий спосіб життя.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю