Запорізький баскетболіст Сергій М’ясоєдов знаходиться в комі і потребує допомоги

Запорізький баскетболіст і данкер Сергій М’ясоєдов впав у кому після падіння з велосипеда. Нещасний випадок стався вранці 16 травня.

В результаті падіння Мясоєдов отримав сильний удар, після чого звернувся в лікарню №5 Запоріжжя зі скаргою на біль в області ключиці. У медичному закладі він втратив свідомість, після чого йому діагностували внутричерепную гематому голови.

«Ситуація дуже важка. Сьогодні о 12:00 була зроблена комп’ютерна томографія. На щастя, її аналіз показав, що гематома не збільшилася, але стан дуже важкий. Все залежить від найближчих днів. Щодо умов та медичного супроводу Сергія все на високому рівні, ми підключили керівництво міста [Запоріжжя], яке допомагає в цьому. Великі надії на молодий організм Сергія, якому потрібно витримати навантаження», – розповів президент Запорізької федерації баскетболу Валерій Елькінсон.

25-річний Сергій М’ясоєдов знаменитий своєю участю в данк-конкурсах, брав участь у Матчі всіх зірок Суперліги. Виступав за Запоріжжя-2, Інваспорт (Дніпро) і запорізький Металург.

 

Просимо всіх хто має можливість допомогти Сергію матеріально. Номер карти мами:

4149 4991 2776 4015, Букрєєва Марина Євгенівна.

У кого платіж на цю карту не підходить, пробуйте відправити на карту близького друга Сергія:

5167 8032 0267 3849 (Ощадбанк), Кравченко Єгор Олександрович.