Керівництво ZTR прокоментувало фінансову ситуацію в клубі та кадрові зміни

Директор ГК ZTR Олексій ТИЩЕНКО в коментарі для сайту Федерації гандболу України розповів про фінансову ситуацію в клубі, кадрові зміни, завдання та роботу клубної гандбольної школи:

👉 «ZTR був, є і буде»

«Так, у нас зменшилось фінансування. Проте, як нам обіцяють, це тимчасово і, сподіваюсь, вже упродовж цього року все повернеться на колишній рівень. Ми не вперше проходимо через такі катаклізми і завжди гідно долали всі проблеми. Хочу сказати уболівальникам: вірте в команду, ZTR був, є і буде. Команда і надалі виступатиме у чемпіонаті України та Балтійській лізі».

👉 «Ганчев уходить, Тільте залишається»

«Офіційно вирішене питання та підписані всі документи про перехід Олексія ГАНЧЕВА в «Мотор». Так, у соцмережах вже пишуть перехід Андрія АКІМЕНКА (в «Азот Пулави») та Дмитра ІЛЬЧЕНКА (в московський «Спартак»). Проте давайте зачекаємо поки будуть підписані всі папери і тоді можна буде давати офіційну інформацію. Можливо, залишить ZTR Антон Деревянкін.
Можливо ми візьмемо нового гравця на позицію правого крайнього. Поки не буду називати прізвища.

Олександр ТІЛЬТЕ, Денис ІСАНЧУК залишаються в команді. Є Владислав Залевський, Дмитро Артеменко, Максим Стрельников, Олексій Щербак та інші. Без змін у тренерському штабі».

👉 Про завдання

«Так, нас буде менше, подекуди доведеться грати без замін, але команда боротиметься. Зрозуміло, що тепер неможливо претендувати на конкуренцію з «Мотором» в чемпіонаті України, але ми із задоволенням поборемось за 2-е місце із «Донбасом».

👉 Про гандбольну школу ЗТР

«Гандбольна школа ЗТР працює як і завжди. Це наша головна ланка, головний постачальник гравців для нашого та інших клубів України. У нас дуже хороша молодь, зокрема буде дуже сильний випуск за три роки».

 

Фото — Анатолій Власов

Федерація гандболу України