Вікторія Ратнікова: Коли приходжу на тренування, настрій одразу підіймається

Вікторія Ратнікова переконливо виграла жіночий фінал Кубка Федерації легкої атлетики Запорізької області в бігу на 60 м. Враженнями про перший старт зимового сезону спортсменка поділилася з прес-службою ФЛАЗО.

-Перший старт зимового сезону пробігла в принципі як тренер запланував – непогано. Звісно завжди хочеться краще. Але після навантажень, зараз у нас ідуть такі досить серйозні тренування, це непоганий результат, розглядаю ці змагання більше як тренування.
-Які плани на зимовий сезон?
10 січня у мене в Києві будуть «Різдвяні старти» там вже планую трохи жвавіше пробігти. Найголовніший старт сезону це чемпіонат України в Сумах, є зимовий чемпіонат світу, хочеться туди відібратися. Щоправда він в березні, але якщо вийде туди потрапити, буду дуже щаслива.
-Взагалі які стосунки з 60-метрівкою?
-60 м це моя найулюбленіша дистанція! Я стартер 60 м для мене це як старт і фініш, і 100-меторівку за це люблю. Більше сотні мені вже не так подобаються. Дуже скучила за цією дистанцією. Торік 60 м не бігала , через травму, ще й щойно перейшла до Костянтина Михайловича, нові вправи, нові навантаження, були травми. Це перший старт за 2 роки в приміщенні і в принципі я задоволена.
-Раніше брала участь у змаганнях в Запорізькому манежі?
-Так, але коли була маленька мені Запоріжжя не сподобалося, якось здалося темно тут, не затишно. Але зараз манеж це щось нереальне, а дуже люблю його і коли приходжу на тренування, настрій одразу підіймається, я люблю цей манеж!
Федерація легкої атлетики Запорізької області