У Запоріжжі на боксерському ринзі зійдуться судді, бізнесмени та водії

 

Цікава подія чекає у четвер, 9 травня, на місцевих любителів спорту. За ініціативи Запорізької міської федерації боксу  на ринзі ресторанно-готельного комплексу «Sunrise» у парку «Дубовий Гай»,  відбудеться матчева зустріч з боксу «Чоловіки у ринзі», між командами так званих «білих комірців» — людей, які почали професійно займатися боксом у дорослому віці.

Як розповів президент Запорізької міської федерації боксу Володимир Сосуновський, змагання проходять під неофіційним гаслом «Від банкіра до сантехника – в ринзі всі рівні!», адже бокс насправді об’єднує людей різних вікових та соціальних категорій. Наприклад цього разу серед учасників змагань голова районного суду Токмака, водій, адквокат, бізнесмен і не тільки. Це люди, які захопилися боксом у дорослому віці,  почали професійні заняття, та досягли такого рівня, щоб вийти на справжній ринг.

9 травня у парку «Дубовий Гай» зійдуться збірні Запоріжжя та Енергодару, команда міста енергетиків до речі вперше бере участь у таких змаганнях. На ризі зустрінуться 10 пар боксерів різних вікових категорій. Почато турніру о 12.00 вхід вільний!

 

«ЗА!спорт»