Запорізька стрибунка у висоту, Вероніка Крамаренко, виграла командний чемпіонат України

 

 

Добіг завершення Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків (2002 р.н. та молодші).

Чудово розпочала другий змагальний день для запорізької команди Вероніка Крамаренко. У змаганнях зі стрибків у висоту серед дівчат, вихованка ДЮСШ «Спартак»,  у шостій спробі підкорила планку у 1 м 74 см! Це результат  приніс спортсменці перемогу на змаганнях, а також став новим особистим рекордом! Крім того Вероніка зробила впевнену заявку на участь Європейському юнацькому олімпійському фестивалі, що відбудеться влітку в Баку! За результатами змагань у Кропивницькому, вихованка тренера Миколи Кардача, увійшла до числа кандидатів на участь в ЄЮОФ.

Ще одна підопічна Миколи Кардача, Анна Бобровник, посіла 16 місце з результатом 1 м 55 см.

Під завісу першого національного старту літнього сезону, чудовий результат показали запорізькі дівчата в естафеті 100+200+300+400 м. Квартет у складі Анна ГОРДІЮК,  Вероніка БИЗОВА,  Єлизавета БЕРЕЗІНА,  Анна ГЛИГАЛО, показав результат 2:24.35, що дозволило дівчатам посісти високе п’яте місце чемпіонату України.

Також відзначимо ще кілька особистих рекордів, які встановили представники ФЛАЗО у Кропивницькому. На 200-метрівці свої забіги з кращими особистими показниками виграли Семен Котляр — 23.79 сек та Анна Гордіюк — 27.00 сек (обоє — СДЮШОР «Металург», тренер Борисенко В.В.).

На дистанції 800 метрів оновили свої особисті рекорди Анна Глигало — 2:21.08, Єлизавета Васильєва — 2:26.10 ( обидві СДЮШОР «Металург», тренери Місірук Г.О. та Вертепа А.С., відповідно). Та Єлизавета Кулабухова — 2:27.93 і Тетяна Цвєткова — 2:29.68 (обох тренують Місірук Г.О., Макух Н.)

Вітаємо спортсменів і тренерів х гідним початком нового сезону!

 

 

Прес-служба ФЛАЗО