Стартував турнір з боксу на призи президента Запорізької міської федерації Володимира Сосуновського

 

 

У будинку культури і спорту селища Бабалине стартував VIII відкритий турнір з боксу серед юніорів та молоді, на призи президента Запорізької міської федерації боксу, Володимира Сосуновського.

Вже восьмий рік поспіль Володимир Сергійович проводить ці змагання з метою розвитку та популяризації боксу. Рік від року змагання у Балабино набирають все більшого масштабу. Цього разу турнір зібрав близько сотні спортсменів  із Запоріжжя, Енергодару, Мелітополя, Дніпрорудного, Токмака.

Під час урочистого відкриття турніру учасників привітали почесні гості – люди  не байдужі до спорту, та зацікавлені в подальшому розвитку фізичної культури серед молоді в Запорізькому краї:

Депутат Запорізької обласної ради та віце-президент Запорізької міської федерації боксу-Владислав Марченко; Почесний президент Запорізької міської федерації боксу-Ошан Беладзе; Президент Запорізької міської федерації боксу Володимир Сосуновський; голова Асоціації Спортивних Організацій— Антон Карнаух; Начальник департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради-Едуард Багіров; заступник начальника управління молоді,фізичної культури та спорту Запорізької ОДА- Владислав Ковпак; директор Запорізької районної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи- Ольга Костенко.

Від імені Запорізької міської федерації боксу грамоти та подяки отримали люди, які підтримують розвиток боксу у Запоріжжі:

Приватний підприємець, керівник «Віват-Інвест»- Володимир Тарасенко;

Голова правління «ІндустріалБанк» та віце-президент Запорізької міської федерації боксу Михайло Букрєєв;

Керівник торгової мережі «Лепрекон»- Сергій Чертоляс.

 

Фінали змагань відбудуться завтра, 4 квітня, початок о 12.00

 

За інформацією Запорізької міської федерації боксу